Overslaan en naar de inhoud gaan

Klinische audits in de nucleaire geneeskunde

Klinische audits in de nucleaire geneeskunde

De invoering van de klinische audits in de nucleaire geneeskunde startte in juli 2011 met het uitvoeren van zelfevaluaties en interne klinische audits op basis van het B-QUANUM. Nu hebben vele diensten al hun eerste en tweede interne klinische audit achter de rug. Wij willen deze diensten uitdrukkelijk feliciteren met het reeds geleverde werk.

Het uitvoeren van externe klinische audits is op dit ogenblik niet verplicht. Het staat diensten evenwel vrij om op vrijwillige basis een dergelijk proces in te voeren en het Agentschap wil hieraan zijn medewerking verlenen in de vorm van advies.

Indien u nog vragen heeft bij het uitvoeren van klinische audits in de nucleaire geneeskunde, kunt u ons contacteren via medicalexposure@fanc.fgov.be

Om u toe te laten de vragenlijsten digitaal in te vullen, zijn deze ook beschikbaar als Word-bestand en in Excel-formaat.

Om u toe te laten uw vooruitgang visueel te volgen, zijn de vragenlijsten beschikbaar in Excel-formaat met koppeling naar een radargrafiek.

Relevante documenten
Informatiesessie 25/08/2010
Informatiesessie 13/01/2012
Informatiesessie 27/06/2012
Andere relevante presentaties