Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom op onze nieuwe startpagina!

We hebben de startpagina van de website van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle (FANC) een nieuwe look gegeven: meer beelden en veel moderner. Met deze nieuwe lay-out hebben we ernaar gestreefd de toegankelijkheid en leesbaarheid van de informatie en de interactiviteit met de lezer te verbeteren.

Het nieuws staat in het midden van onze nieuwe startpagina. Daar vind je:

  • Het meest recente nieuws bovenaan, en daaronder in orde van verschijning (van links naar rechts, van recent naar minder recent) de eerder gepubliceerde berichten. Voor korte berichten of dringende boodschappen is er boven het hoofdnieuws een 'Alert'-sectie voorzien.
  • Onder het nieuws: snellere toegang tot informatiedossiers.
  • Aan de rechterkant geven een reeks buttons met één klik toegang tot de tabel met 'INES-incidenten’, de TELERAD-website en een uitgebreid opleidingsoverzicht.
  • Onder deze buttons bevindt zich de Twitter-feed die rechtstreeks gekoppeld is aan het Twitter-account van het Agentschap.

De bovenste en onderste menu's behouden kunnen nog op dezelfde manier gebruikt worden als voordien. Daarom staat de sectie 'Professionals' nog steeds in het hoofdmenu. Het gedeelte 'Regelgeving' biedt toegang tot de wettelijke Jurion-database, de 'Pers'-pagina bevat nieuws, persberichten de contactgegevens van onze woordvoerders.

We hopen dat je op deze nieuwe startpagina gemakkelijk je weg kunt vinden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben of een ‘bug’ tegenkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De communicatiedienst van het FANC

Foto © Shutterstock